Åland - vårt hjem og vår største inspirasjonskilde

Åland - vårt hjem og vår største inspirasjonskilde

Det finnes ikke ord nok til å beskrive hvor høyt vi elsker den lille øya vår.

Åland er vårt trygge hjem. Et sted der alle kjenner alle. Det stormfulle havet, de blomstrende epletrærne og den røde granitten. Menneskene, maten og båtlivet. Alle de gamle husene, fellesskapet og tryggheten. Alt er på en måte så enkelt og ekte her. Du er den du er, og bare lever videre. Nær alt, men likevel så langt unna.

Guldviva Vi i Åland bor, elsker og ånder for Åland. Denne lille øya er vår største inspirasjonskilde når det gjelder å skape smykkene våre.Blåklokkene som titter opp fra den kalde jorden om våren. Bjørkeløvet som rasler forsiktig når et vindpust blåser forbi. Seilbåtene og sjølivet som tar oss med storm hver sommer, der øya vår fylles med mennesker, liv og glede som aldri før. Det er vårt Åland. 

Vi ønsker å skape en følelse gjennom smykkene våre. En symbolikk der du forhåpentligvis finner noe som betyr noe spesielt for deg. Et smykke som du kan bære med deg gjennom hele livet og alltid tenke tilbake på den følelsen du hadde da du først tok det på deg. Kanskje det betyr noe viktig for deg, kanskje det minner deg om noen. Eller kanskje du bare synes det er vakkert. Uansett er smykkene våre ment for å brukes og brukes. For å bli brukt!

Vi håper at du vil finne noe i butikken vår som tiltaler deg. Og at du kanskje vil besøke vår lille øy som vi kaller vårt hjem, for å se all den skjønnheten som vi takknemlig opplever hver dag.

 

Takk til Åland for at dere var der!

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.