Åland - vårt hem och vår största inspirationskälla

Åland - vårt hem och vår största inspirationskälla

Det finns ej tillräckligt med ord som kan beskriva hur vi älskar vår lilla ö.

Åland är vårt trygga hem. En plats där alla känner alla. Det stormiga havet, de blommande äppelträden och den röda graniten. Människorna, maten och båtlivet. Alla gamla hus, gemenskapen och tryggheten. Allt är på något sätt så enkelt och genuint här. Man är som man är, och bara lever på. Nära till allt, samtidigt som så långt ifrån.

Vi på Guldviva lever, älskar och andas Åland. Denna lilla ö är vår största inspirationskälla vad kommer till skapandet av våra smycken. Blåsipporna som kikar upp från den kalla jorden på vårhalvåret. Björklöven som försiktigt rasslar när en vindpust viner förbi. Segelbåtarna och sjölivet som tar oss med storm varje sommar, där vår ö fylls av människor, liv och glädje som aldrig förr. Det är vårt Åland. 

Vi vill åstadkomma en känsla genom våra smycken. En symbolik där Du förhoppningsvis skall finna något som betyder något speciellt för just dig. Ett smycke som du kan bära med dig genom hela livet och alltid tänka tillbaka på dendär känslan du hade när du tog det på dig första gången. Kanske betyder det något viktigt för dig, påminner om någon. Eller, så kanske du bara tycker det är vackert. Hursom, är våra smycken till för att bäras och slitas. Användas!

Vi hoppas att just Du kommer att hitta något i vår butik som faller dig i smaken. Och att du kanske skulle besöka vår lilla ö som vi kallar vårt hem, för att se allt det vackra som vi med tacksamhet får uppleva var dag.

 

Tack Åland för att du finns!

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.