Hur du röstar i Vuoden Koru 2024 (Årets smycke 2024)

Vi är så tacksamma att vår kollektion STORMSKÄRS MAJA är finalist i tävlingen Vuoden Koru 2024 (Årets smycke 2024) i Finland. 

Ge din röst genom följande länk, HÄR!

Röstningen går endast att göra på finska, men här kommer en översättning på hur du går tillväga på svenska. Bilderna nedan i detta blogginlägg visar hur det ser ut på den finska hemsidan, och texten nedanför är en översättning för ovanstående bild. 

 

Rösta och delta i utlottningen!
Bland de som röstat lottas en ädelsten ut, värd 300€. Priset doneras av Namu Jewellery. Samtidigt kan du anmäla dig till nyhetsbrevet för Jules & Beryls inhemska smycken och ha chansen att vinna 100€ i shoppingpengar för att handla inhemska smycken i Jules & Beryls webbutik.

Regler för utlottningarna

  • Utlottningarna organiseras av Jules & Beryl Oy.
  • Ädelstenen i "Årets smycke"-röstningen lottas ut bland de som röstat under giltighetstiden för röstningen, 16.11.2023 - 27.1.2024. Vinnaren av priset offentliggörs i samband med tillkännagivandet av "Årets smycke 2024" den 27.1.2024.
  • I utlottningen av presentkortet för nyhetsbrevets prenumeranter deltar alla som står på prenumerantlistan den 28.1.2024. Utlottningen sker den 1.2.2024. Presentkortets giltighetstid är 4 månader.
  • Vinnarna i utlottningarna meddelas personligen via e-post. Om pristagaren inte svarar på kontaktförsöket inom 7 dagar, lottas priset ut till nästa person.
  • Priserna kan inte bytas mot kontanter.

 

OBS! Efter att ha skickat röstningsformuläret måste du bekräfta din röst genom att klicka på en länk som skickas till din e-post.

 

 

Nu kommer du till röstningen: Välj den smyckeserie du vill rösta på och berätta varför just denna smyckeserie är din favorit i det tomma fältet nedanför alla deltagare, här kan du skriva på svenska. Observera att du endast kan rösta en gång.

 

 

 

Här lämnar du dina kontaktuppgifter för deltagandet i utlottningen och för att bekräfta din röst.

Etunimi = Förnamn
Sukunimi = Efternamn
Sähköpostiosoite = E-postadress (kom ihåg att bekräfta din röst via länken som skickas till din e-post)
Tietosuojaseloste* = Integritetspolicy (bocka för i den lilla rutan om du godkänner integritetspolicyn).

Klicka i "Kyllä" (Ja) om du vill få Jules & Beryls nyhetsbrev om inhemska smycken. Bland prenumeranterna av nyhetsbrevet lottas en presentkort på 100€ till Jules & Beryls webbutik ut den 1.2.2024.

När du är klar, klicka på den gröna knappen LÄHETÄ (Skicka). Därefter får du ett e-postmeddelande, där du bör bekräfta din röst. Om du inte bekräftar rösten per e-post, räknas inte rösten.

 

 

Vi hoppas att denna guide hjälper er! Men om ni har ytterligare frågor eller funderingar är det bara att höra av er till info@guldviva.com, så hjälper vi gärna till!

Lycka till Maja!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.